TEHNOPAN d.o.o.

Građevinski centar Smederevo

WURTH promocija

Dragi prijatelji,

prenosimo Vam delić astmosfere sa uspešno održane promocije WURTH Master alata i zaštitne obuće. Nadamo se da Vam je pre svega bilo korisno i da ste uživali u vremenu koje ste proveli sa nama. Uskoro nova dešavanja samo u vašem TEHNOPAN-u!

HPIM4408HPIM4409HPIM4416HPIM4418 HPIM4424

Najava WURTH promocije

Poštovani kupci,

Obaveštavamo Vas da Tehnopan d.o.o. organizuje promociju WURTH alata iz Master kolekcije u sredu, 16. septembra 2015. godine sa početkom u 9 časova.

DSC_0042

U sklopu ove manifestacije održaće se i promotivna prodaja Master alata na kojoj ćete moći isprobate i da kupite WURTH proizvode po veoma povoljnim cenama.

Očekujemo Vas.

Dobrodošli!

Popusti u TEHNOPANU

Zidne nalepnice Disney – 30%.

Boje za beton ZORKA (crna i zelena) – 25%.

Vaser vage i ravnjače sa i bez libele – 10%.

Traka za fini glet SHULLER – 10%.

Zorka fasadni sistemi (kompletna fasada) – 10%.

Nagradne igre

Uskoro u Tehnopanu…

Tehnopan organizuje nagradne igre za svoje potrošače. Svaki fiskalni račun iznad 5000 dinara ubacite u nagradnu kutiju zajedno sa vašim podacima i postanite potencijalni dobitnik lepih i vrednih nagrada.

Uslovi plaćanja

U zavisnosti od vrednosti kupljene robe Tehnopan omogućava plaćanje na više mesečnih rata čekovima građana. Za gotovinske uplate odobravamo dodatni popust. Postoji mogućnost plaćanja platnim karticama. Uskoro i plaćanje preko platnog spiska.

Program lojalnosti

Uskoro u TEHNOPAN-u…

Kolektivni program lojanosti kupaca je kompanijski sistem nagrađivanja lojalnih potrošača. Potrošači koji učestvuju u našem programu biće nagrađeni zajedničkom valutom („bodovima“). Potrošač svoje „nagradne bodove“ sakuplja na svom jedinstvenom računu i može da ih troši na razne nagrade, poklone ili dodatne popuste u našim prodavnicama.

cards

Instrument realizacije programa je TEHNOPAN LOJALTI KARTICA. O načinu dobijanja kartice i pristupanja našem programu bićete naknadno obavešteni. Za sve informacije možete nam pisati na info@tehnopan.rs.

Besplatan prevoz

U zavisnossti od vrednosti i asortimana robe, Tehnopan organizuje besplatan prevoz kupljene robe u Smederevu i okolini. Pozovite nas da se dogovorimo.

Tehnopan d.o.o. © 2015. Sva prava zadržana. Design by Nikola Radivojević

Dopada Vam se sajt? Dobar glas daleko se čuje :)