TEHNOPAN d.o.o.

Građevinski centar Smederevo

O nama

Tehnopan d.o.o. je preduzeće koje je počelo sa radom 1993. godine. Bavi se distribucijom boja, lakova i građevinskog materijala, kao i potrebnog molersko-farbarskog alata. Tehnopan je moderna trgovačka firma koja posluje po svetskim standardima.

DSC_0022

Sedište firme je u Smederevu, u ulici Kosovke devojke 23. Naš prvi i najstariji maloprodajni objekat nalazi se preko puta smederevske bolnice, ulica Knez Mihajlova 82. Od 2006. godine posedujemo veliki maloprodajni objekat površine 750 m2 u industrijskoj zoni Smederevo, ulica Šalinačka BB. Na placu površine 30 ari nalazi se moderan i dobro opremljen izložbeni salon veličine 500m2, sa magacinskim prostorom od 250m2.

DSC_0035

Moto na kome gradimo našu poslovnu filozofiju je da “ne može da ne može”. Ne postoji bezizlazna situacija, nerešev zahtev ili problem, a ukoliko do njega dođe, sve se može brzo i lako rešiti uz kompromis i na obostrano zadovoljstvo.

Povoljan odnos cene i kvaliteta postiže se stabilnim odnosom sa dobavljačima i uspostavljanjem uzajamnog poverenja između zaposlenih i kupaca. U prodajnim objektima Tehnopana nalaze se i miks mašine domaćih i inostranih proizvođača, koje svakom kupcu omogućavaju da brzo i lako dođe do željene nijanse.

DSC_0075

Zaposleni neguju savremeni način poslovanja, koji podrazumeva vrhunski kvalitet naših brendova, uz očuvanje imidža koji taj kvalitet približava sve brojnijim kupcima i poslovnim partnerima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Svi oni sa kojima smo imali zadovoljstvo da radimo videli su da mogu računati na asistenciju i ljubaznost edukovanih prodavaca kao i na pristupačne cene.

Radi održavanja visokih standarda kvaliteta usluga i proizvoda, u Tehnopanu se po ugledu na sve uspešne svetske firme vrši kontinuirana edukacija zaposlenih. Osim toga, uporedo se radi na izgradnji nove i poboljšanju funkcionisanja postojeće infrastrukture koja će zadovoljavati potrebe sve brojnijih klijenata.

Tehnopan d.o.o. © 2015. Sva prava zadržana. Design by Nikola Radivojević

Dopada Vam se sajt? Dobar glas daleko se čuje :)